Dashboarding & Rapportage

Wil jij slimmer groeien?

Bij ons geen logge trajecten, maar korte klappen waar je direct wat mee kan. Zo werkt het in het MKB.

Creëer duidelijkheid met een dashboard

Als bedrijf stuur jij op KPI’s. Die wil je altijd en overal inzichtelijk hebben. Wij maken duidelijke dashboards en heldere power BI rapportages. Onze slimme dashboards en rapportages geven inzicht in hoe je organisatie draait. Als processen gedigitaliseerd zijn en gegevens op één plek terug te vinden zijn, is op ieder moment inzichtelijk hoe je bedrijf er op dat moment voor staat. Zo hoef je niet langer te sturen op ‘oude’ informatie. De volgende stap is dat de dashboards je ook een beeld geven van wat er komen gaat. Bijvoorbeeld door met slimme modellen een beeld te geven van de verwachte voorraad werk voor komend jaar.

Wat is een dashboard

Een dashboard is een manier waarop je data visualiseert. Zonder berekeningen en visualisaties zou de data niet begrijpelijk zijn. Het is simpelweg te veel. Met een dashboard kun je alle informatie samenvatten, filteren en tonen in diagrammen, grafieken, rapporten en inzoomen op momentopnames. Moeilijke en ruwe data kun je dus op een eenvoudige en eenduidige manier tonen. Wij richten dashboards zo in, dat alle informatie altijd op de achtergrond voorhanden is, maar je in je dashboard alleen de meest belangrijke data ziet. De informatie waarop je wilt sturen. Dit maakt het analyseren en meten een stuk overzichtelijker.

Waarom een dashboard voor rapportages

Dashboards creëren overzicht en structuur in je informatie, waardoor de informatie die je nodig hebt snel voor handen is

Je hoeft niet handmatig spreadsheets samen te stellen, dat gebeurt allemaal al in je dashboard

Door de eenvoudige en eenduidige visuele weergave van je data kan snapt iedereen op de werkvloer waar hij of zij naar kijkt

Jij ziet in één oogopslag waar het om gaat én waar je invloed op hebt

Met een dashboard werken jij en je team makkelijker, sneller en overzichtelijker

Iedereen praat over dezelfde informatie (geen verschillende versies meer)

Dashboards kunnen automatisch filteren op basis van bevoegdheden (iedereen ziet alleen wat die mag zien)

Dashboards zijn een goede manier om informatie met externe partijen te delen zonder dat ze de data in handen krijgen

Concrete ontwerpt jouw dashboard

Dashboards zijn een essentieel onderdeel van je BI-strategie. Wij maken ze speciaal op maat en ontwerpen ze zo dat je data uit je belangrijkste datasets kunt analyseren. Data die je nodig hebt om je besluitvorming te verbeteren.

Benieuwd wat dashboarding jou oplevert?

We vertellen het je graag.

Scroll naar boven