Consultancy & Advies

Wil jij slimmer groeien?

Bij ons geen logge trajecten, maar korte klappen waar je direct wat mee kan. Zo werkt het in het MKB.

Adviezen waar je direct wat mee kunt

Wij leren je alle fijne kneepjes van BI en maken organisaties slimmer door strategie en processen meetbaar te maken. Wij kijken verder dan de techniek en zorgen ervoor dat jij BI succesvol in je organisatie implementeert. Heb je inmiddels de tools al om waarde uit je data te halen? Dan wil je dat de nieuwe inzichten ook leiden tot verbeteracties. Concrete helpt je om data-gedreven werken door te voeren, zodat alle lagen in je organisatie ermee kunnen werken. Dashboards en informatie voegen namelijk alleen waarde toe als je mensen weten hoe ze de informatie kunnen gebruiken om constant te verbeteren.

Onze consultants werken mee

Concrete gaat verder dan alleen advies. Onze consultants vind je op de werkvloer, tussen jouw mensen. Zo zitten we dicht op het vuur en helpen we jou de verkregen inzichten eigen te maken. We begeleiden je van begin tot eind. Wij willen dat jouw organisatie zelfredzaam wordt op het gebied van BI. Pas dan is ons werk geslaagd.

  • Geef vorm aan de roadmap voor Business Intelligence in jouw organisatie.
  • Doe een assessment of jouw organisatie 'data-ready' is.
  • Beschrijf je processen om te digitaliseren.
  • Implementeer BI oplossingen zodat iedereen ermee kan werken.

Beheer en onderhoud

Als alles geïmplementeerd is, zorgen wij ervoor dat het blijft werken. Je hebt bijvoorbeeld te maken met software updates van derde partijen, Dat vraagt natuurlijk om onderhoud. Denk aan het draaien van updates, kleine aanpassingen in het dashboard, onderhouden van data-koppelingen, beheren van de gebruikers (rechten) en beheren van de server. Allemaal zaken waarmee jij je niet mee bezig wil houden. Daarom doen wij dat voor je.

Ook slimmer groeien?

Met BI maak jij de juiste keuzes. Laat ons je helpen.

Scroll naar boven